RDBU| Repositório Digital da Biblioteca da Unisinos
Agregação de valor a partir da transformação de leite cru em bebida láctea na cooperativa Piá
Login
português (Brasil)
English
español
RDBU
→
Rede Jesuíta Brasil
→
Unisinos
→
Produção Acadêmica
→
Escola de Humanidades
→
Trabalhos de Conclusão de Curso
→
Lato Senso ( Especialização/MBA/MBE/Pós-MBA )
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Agregação de valor a partir da transformação de leite cru em bebida láctea na cooperativa Piá
Rheinheimer, Cláudio Roberto
URI:
http://www.repositorio.jesuita.org.br/handle/UNISINOS/7564
Date:
2018-10-27
xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-contributorAdvisor:
Coutinho, Josefina Maria Fonseca
xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-nivel:
Especialização
Show full item record
Files in this item
Name:
Cláudio Roberto ...
Size:
5.191Mb
Format:
PDF
Description:
bebida_lactea
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Lato Senso ( Especialização/MBA/MBE/Pós-MBA )
[149]
Lato Senso ( Especialização/MBA/MBE/Pós-MBA )
Search
Advanced Search
Search
This Collection
Browse
All of RDBU
Communities & Collections
This Collection
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics