RDBU| Repositório Digital da Biblioteca da Unisinos
Desenvolvimento de produto gastronômico hipossódico como alternativa na dieta de pacientes hipertensos
Login
português (Brasil)
English
español
RDBU
→
Rede Jesuíta Brasil
→
Unisinos
→
Produção Acadêmica
→
Escola de Saúde
→
Trabalhos de Conclusão de Curso
→
Lato Senso ( Especialização/MBA/MBE/Pós-MBA )
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Desenvolvimento de produto gastronômico hipossódico como alternativa na dieta de pacientes hipertensos
Ferreira, Daniela de Souza
URI:
http://repositorio.jesuita.org.br/handle/UNISINOS/13326
Date:
2013-12-10
xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-contributorAdvisor:
Pontin, Bruna
xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-nivel:
Especialização
Show full item record
Files in this item
Name:
Daniela de Souza ...
Size:
128.3Kb
Format:
PDF
Description:
desenvolvimento_p ...
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Lato Senso ( Especialização/MBA/MBE/Pós-MBA )
[183]
Lato Senso ( Especialização/MBA/MBE/Pós-MBA )
Search
Advanced Search
Search
This Collection
Browse
All of RDBU
Communities & Collections
This Collection
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics