RDBU| Repositório Digital da Biblioteca da Unisinos
A importância das habilidades culinárias para a promoção da autonomia alimentar
Login
português (Brasil)
English
español
RDBU
→
Rede Jesuíta Brasil
→
Unisinos
→
Produção Acadêmica
→
Escola de Saúde
→
Trabalhos de Conclusão de Curso
→
Graduação
→
Nutrição
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
A importância das habilidades culinárias para a promoção da autonomia alimentar
Botene Júnior, Ermes
URI:
http://repositorio.jesuita.org.br/handle/UNISINOS/13101
Date:
2021-12-10
xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-contributorAdvisor:
Backes, Vanessa
xmlui.dri2xhtml.METS-1.0.item-nivel:
Graduação
Show full item record
Files in this item
Name:
Ermes Botene ...
Size:
1.975Mb
Format:
PDF
Description:
importancia_habil ...
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Nutrição
[1]
Nutrição
Search
Advanced Search
Search
This Collection
Browse
All of RDBU
Communities & Collections
This Collection
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics